БотевЛокомотивТопФутбол

Зико: Общината не е толкова богата, че да подари на някого 18 хиляди седалки

Кметът на Пловдив Здравко Димитров потвърди пред феновете на ПФК Локомотив, че общината ще финансира и черно-белите със същата сума, която се отпуска за другия градски клуб ПФК Ботев, съобщиха от общината.

Привържениците поискаха общината да финансира изработването на техническия проект за централната трибуна на стадион „Локомотив“, като сумата ще е равна на тази отпусната за препроектиране на стадиона на Ботев.
Кметът се ангажира предложението за отпускане на средствата да бъде внесено на някое от следващите заседания на Общински съвет Пловдив, след като стане ясно колко ще струва изработването на проекта.
Зам.-кметът Пламен Райчев е потвърдил, че ще бъде изграден още един вход за стадиона в парк „Лаута“ – от бул. „Цветан Лазаров“, но в момента там проблемът е, че трасето граничи с военен имот и тепърва трябва да се водят преговори с Министерството на отбраната. Здравко Димитров е обяснил, че сума за седалки на стадион „Христо Ботев“ все още не е предвидена.
„Общината не е толкова богата, че да подари на някого закупените преди време над 18 хиляди седалки. Преговаряме с производител, който да изкупи наличните седалки, а ние да доплатим за такива, отговарящи на изискванията на стадион „Христо Ботев“. Едва след това ще има яснота каква сума ще бъде отпусната на двата клуба“, е пояснил градоначалникът.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker