бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Зико: Новите милиони няма да стигнат за завършването на “Колежа”, ще трябват още средства

Кметът на Пловдив Здравко Димитров – Зико коментира новите 32,7 млн. лева, които ще бъдат отпуснати за завършването на стадионите на Локомотив и Ботев.

Според градоначалникът дори тези средства няма да са достатъчни за довършването на двата обекта, като при стадиона на “черно-белите” все пак има някакъв шанс да стигнат, докато за “Колежа” това е изключено.
“Няма да бъде леко това финансиране от Общината. Затова го разсрочваме на три години за едните и за другите, като също така ще търсим и помощ от държавата.
Тази сума от 32,7 млн. лева със сигурност няма да стигне за цялостното завършване на “Колежа”, за Локомотив може би ще стигне. Ще трябват още средства. Първоначално сумата за стадион “Христо Ботев” беше 53 млн. лева, след което стана 58 млн., така че ще видим”, заяви Здравко Димитров.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker