Локомотив ПловдивТопФутбол

Зико: Не деля двата стадиона, искам Локо да получи нов и модерен дом

Кметът Здравко Димитров инспектира днес напредъка на строителните дейности на стадион „Локомотив“, като преди това се срещна със съпрезидента на клуба Адам Сотков и представители на феновете на черно-белите.

Кметът бе придружаван от своя заместник по строителство Пламен Райчев, присъства и отговорника от страна на общината за строежа Костадин Язов. На срещата бяха обсъдени възможностите за засилване на темпото на строежа и начините, по които клубът може да помогне.

profittips-the best football tips

„Благодарни сме, че бяха отпуснати пари за модернизирането на комплекса и за това, че виждаме как стадионът ни се строи. В същото време искаме и ние като клуб да бъдем полезни и затова пожелахме тази среща – да обсъдим възможностите, които имаме. Нашето желание е клубът да се самоиздържа, защото има разлика между приходите и средствата, които се заделят за издръжка. Затова и искаме час по-скоро да стане стадиона, което ще ни даде възможност да се генерират приходи от експлоатацията му, а ние да помогнем спрямо силите си“, заяви Сотков.
Заместник-кметът Пламен Райчев разясни на съсобственика и феновете какви са стъпките, които те трябва да предприемат за стартиране на изграждането на централната трибуна и гарантира, че след получаване на писмо с предложение в Община Пловдив ще съдейства за максимално бързодействие на своите служители.
Здравко Димитров също обеща, че администрацията ще направи всичко в своите правомощия за по-бързото довършване на стадиона и изграждането на подходяща инфраструктура около него. „Знаете, че не деля двата стадиона, искам и Локомотив да получи своя нов и модерен дом. Това със сигурност няма да е последната ни среща, винаги можете да разчитате на нас за решаване на проблемите, които са в нашите възможности“, увери той привържениците и съсобственика Сотков.
Костадин Язов обясни, че до два месеца южната трибуна на стадиона ще бъде въведена в експлоатация, а трибуна „Спортклуб“ ще бъде завършена в началото на следващата година.

„Не смятам, че има забавяне на строителните дейности, стадиона се строи по график, а и искането ни е да няма забележки от компетентните органи при приемане на обекта“, успокои феновете Язов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker