бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Зико: Комуникацията е сбъркана! Аз обещания на Зингаревич не съм давал, спазвам закона

Кметът на Пловдив Здравко Димитров – Зико отново говори по темата със строителството на стадион “Христо Ботев”. Той за пореден път подчерта, че не е давал никакви обещания на Антон Зингаревич, че стадионът ще бъде готов в края на 2021 година.

“Ще спазваме закона, макар че общинските съветници ги достраша на гласуват на комисията. Когато трябва да се носи отговорност, не е толкова лесно. Ще спазваме закона. В петък се обадих на архитекта да преработи точка 3 от проекта, за да се уточни етапността.
След това пак ще викнем комисията, за да се види какво сме направили и тогава ще бъде издадено възлагателно писмо. Аз спазвам закона и решението на общинския съвет”, заяви още Здравко Димитров.
“Не съм давал никакви обещания на Зингаревич. Имал съм само една среща с него, като тогава дори бях със счупена ръка.
Нещо комуникацията е сбъркана, защото парите тогава се отпуснаха и няма как тогава да бъде завършен стадионът. Просто има някаква грешка”, допълни още Зико.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker