Ботев ПловдивТопФутбол

Зико избухна: Цената на “Колежа” е 53 млн. лева, но ние ги нямаме! Стадионът е невъзможен без тези средства!

Кметът на Пловдив Здравко Димитров – Зико коментира за пореден път строителството на стадион “Христо Ботев”, като заяви , че за цялостното изграждане на “Колежа” са нужни 53 млн. лева, а в момента тези средства ги няма.

“Що се отнася до стадион “Христо Ботев”, няма да спра да казвам, че имаше война. Желязото поскъпна, а цимент нямаше. Обаче тези неща не ги забелязвате или угодно не ги споменавате.
Цената на съоръжението е 53 милиона лева, но ние нямаме тези пари. И г-н Нанков каза, че с тези пари, които до момента са осигурени този стадион няма как да стане. Който и да дойде с тези пари стадионът е невъзможен.
А кога ще стане стадионът, аз мисля, че само строителят може да отговори. Той е най-навътре в темата, знае кога ще му дойдат материалите и всичко останало. Ние сме инвеститори, упражняваме контрол, но не сме строители”, заяви Здравко Димитров по време на днешната сесия на Общински съвет.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker