БотевТопФутбол

Зико за „Колежа“: Вече го няма г-н Борисов, а има голи обещания! Тези 12 милиона не са отпуснати, а са заем

Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира ситуацията около стадион „Христо Ботев“ и довършването на съоръжението. Градоначалникът заяви, че колкото повече нещата се забавят, толкова по-скъпо ще излезе всичко.

„Имахме много ползотворна среща с фенове и изпълнители. Смея да твърдя, че това е една от конструктивните срещи. Каквото е предначертано.. чекирахме всички проблеми, те са решени, така че вървим в срок. Всичко ще бъде направено“ започна Зико.
„12-те милиона не са отпуснати, това е теглен заем. Няма кой да ни го отпусне, защото г-н Борисов го няма. Когато ГЕРБ беше на влас, той ги даваше от София. За съжаление след нас – само голи обещания. Каквото е почнато трябва да бъде завършено.
За съжаление, виждате че цените галопират. Колкото повече се бавим толкова по-скъпо ще стане съоръжението. Докъде ще стигнат тези 12 милиона ще кажат специалистите“, заяви още Здравко Димитров.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker