бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Зико: Ако се забавим още малко, парите за “Колежа” няма да стигнат, виждате инфлацията какво прави

Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира ситуацията със строежът на стадион “Христо Ботев”.

“Четох декларацията от феновете на Ботев. В четвъртък ще имаме среща с проектанта. Проблемът е там. Днес имах среща и с изпълнителя. Няма да го крием, проблемът е в проектирането. Това забавяне е в препроектирането, а той се оправдава, че има препроектиране – промяна на съблекални и т.н.
Ще имаме среща, той обеща ноември месец да бъде готов проекта. Аз мисля, че не си е спазил обещанието, не го е предал. В четвъртък ще има повече яснота.
Ние сме му дали всичко, гласували сме пари.. всичко. Аз ако бях архитект да седна да помогна и да го начертая, но не мога. Той е поел ангажимента и трябва да си го изпълни.
Ако се забавим още малко, парите няма да стигнат. Виждате на ЦСКА колко струва стадионът, 45 млн. евро за по-малко съоръжение. Виждате инфлацията какво прави всеки ден”, завърши Здравко Димитров.

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker