Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Здравко Димитров: Проектите за стадионите на Ботев и Локомотив не са пълни

Строежите на стадионите на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) няма да започнат в скоро време.

Това стана ясно, от изказване на кмета на Пловдив Здравко Димитров, който заяви, че все още не е пълна документацията, която е нужна, за да се започнат строителните дейности.

Припомняме ви, че през март месец правителството отпусна 37 милиона за съоръженията на двата клуба. 25 млн. са планувани за стадион “Христо Ботев”, а 12 млн. за Локомотив. ”Черно-белите” ще започнат и изграждане на тренировъчна база, която ще се намира в Тракия, а финансирането й ще бъде поето от президента на тима Христо Крушарски.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Проблемът за рестартиране на строителните дейности на стадион “Христо Ботев” не са парите. Проблемът идва от факта, че проектът не е пълен. Това, което беше внесено от ръководството на Ботев, е само с две трибуни.

Чакам от клуба да внесат окончателния проект, за да можем да стартираме процедура за обществената поръчка.

tribunasofia

Няма как при веднъж стартирана обществена поръчка да се прави промяна в проекта. Проектът трябва да е окончателен.

Подобна е ситуацията и в Локомотив. Ръководството е готово само с проекта за трибуна “Бесика”. В Общината няма да бавим процедурите. Каквото зависи от нас, ние ще го направим. Всички искаме Пловдив да има модерни спортни съоръжения”, заяви Димитров.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker