бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариБотев ПловдивФутбол

За Майкъла и още нещо

Вчера бившият шеф в ЦСКА Георги Илиев – Майкъла взриви футболното общност като заяви, че зад “ЦСКА завинаги” стоят най-богатите хора в България Цветан Василев, Цеко Минев, Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев.

Естествено тук идва големият въпрос ако тези бизнесмени помагаха наистина на ЦСКА дали отборът нямаше да е има солидна селекция, дали прословутият ремонт на “Армията” нямаше вече да е в разгара си и ДЮШ на клуба да има хубави терени.

Всичко това го няма, а въпросните бизнесмени със сигурност не помагат на ЦСКА. Георги Илиев намеси и собственикът на Ботев Цветан Василев, най-интересното обаче е нещо друго. Майкъла спомена, че Василев бил собственик на Централна кооперативна банка, а не Корпоративна търговска банка, на която в действителност е собственик.

Малка справка показа, че Централна кооперативна банка е на варненската групировка “ТИМ”, която никога е нямала нищо общо с Цветан Василев. Тоест Василев съвсем спокойно може да осъди Георги Илиев за двойна клевета, първо че Майкъла лъже, че той дава пари за ЦСКА и второ, че според бившият шеф на ЦСКА той е собственик на банка, която е със съвсем друга собственост.

За Илиев не остана нищо друго освен да се излага пред цяла България, след като окраде доста пари от ЦСКА, а накрая все някой му е виновен, че не може да си вземе парите от “Титан”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

5 Коментара

  1. Майкъла не спира да се излага. Махнете го и не ни занимавайте повече с неговите глупости. Пълен психопат, дрънкаш простотии.

  2. Объркали са имате на банката, голяма работа. Не е нещо кой знае какво, но Василев разбира се е гневен, как може някой да му обърка името на банката, та тя държи най-много пари, бла-бла-бла…. Български футбол, българска журналистика, българска му работа…

  3. Журналисче глупаво, Цветан Василев е собственик на КОРПОРАТИВНА а не КООПЕРАТИВНА търговска банка. Аман от измислени журналистчета със смешни сайтчета.

    1. Ей големи разбирачи има. Не журналистчето е глупово, а ти. Нека да видим какво пише в статията:
      “айкъла спомена, че Василев бил собственик на Централна кооперативна банка, а не Корпоративна търговска банка, на която в действителност е собственик.”
      Когато четеш нещо го чети го край. :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker