бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Заслужена почивка за “канарчетата”, но само за някои от тях

Дълга почивка получиха повечето футболисти на Ботев Пловдив след дългата серия от мачове от началото на сезона, съобщава официалният сайт на “жълто-черните”.  Веднага след двубоя срещу ЦСКА, който бе 13-ият официален двубой за “жълто-черните” от 4 юли насам, играчите бяха разпуснати до събота, когато отборът се събира, за да поднови тренировъчни занимания.

За осем от “жълто-черните” съзтезатели почивка няма да има. Непосредствено след края на мача в София Веселин Минев, Тодор Неделев и Йордан Христов отпътуваха за Правец, където се присъединиха към националния отбор за световните квалификации с Италия и Малта. Към родната си Македония потегли другият национал на “Ботев” Бобан Грънчаров, който е част от селекцията на своята родина.

В същото време други четирима футболисти на “жълто-черните” останаха в Пловдив и ще продължат тренировъчния процес със сателита Раковски. Това са възстановяващите се от травми Иван Цветков и Валери Домовчийски, както и Георги Сърмов и Филип Филипов, които ще наваксат в тренировките.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker