Първа ЛигаТопФутбол

Започна се! Подадоха сигнал в СДВР и БФС за купуване на гласове за предстоящия Конгрес

В СДВР и в Българския футболен съюз е подаден сигнал за купуване на гласове на делегатите на предстоящия Конгрес в петък за избор на президент на БФС. Това обяви във Велико Търново Петьо Костадинов, един от седемте кандидати за президентския пост.

“За сигнала за купуване на гласове на Конгреса е станало ясно на инструктажа на 11 март, проведен от БФС с кандидатите за президентския пост”, заяви Петьо Костадинов.

Костадинов посочи, че има сигнали за купуване на гласове преди изборите за президент на БФС в петък, и те са подадени до СДВР и до Българския футболен съюз, но не пожела да оповести повече подробности, тъй като тече проверка.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Има 567 клуба в областните футболни групи, всеки един от клубовете ще получи 4-цифрена сума, стига да участва в състезания, а не фигурира случайно“, каза Костадинов и подчерта, че това е добра гаранция, вместо купуването на гласове между 200 и 300 лева.

„Гласове се купуват между 200 и 300 лева. Това е съвсем сигурно, защото беше потвърдено и от изпълнителния директор, който го е върнал към СДВР, защото не е знаел, че има подаден и там. Изпълнителният директор на БФС потвърди, че е с конкретно име, с конкретно място“, каза Костадинов.

Петьо Костадинов заяви, че знае името, но отказа да го оповести, тъй като не той бил подател на сигнала.

“Дспорт”

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker