ЛокомотивТопФутбол

Започва поставянето на седалките на трибуна „Бесика“, фасадата е почти завършена

От понеделник започва реденето на седалките на трибуна „Бесика“ на стадиона на Локомотив Пловдив, съобщават колегите от „Дспорт“. Самите седалки отдавна са доставени и налични, като от новата седмица вече ще започне поставянато им.

Междувременно се завършва и фасадата на трибуната на стадион „Локомотив“, което е част от работата по изграждането и реновирането на съоръжението.
Собственикът на фирмата – изпълнител на поръчката „Рудин“ – Живко Желев, заяви пред Дарик радио, че фасадата се завършва, като сега предстои нареждане на седалките.
Самият той остана доволен от темповете на работа по съоръжението на Локомотив Пловдив, като освен „Бесика“, фирмата му отговаря и за Южната трибуна и трибуна „Спортклуб“.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker