Ботев ПловдивФутбол

Запознаха играчите на Ботев (Пд) с кризисната ситуация, доц.Мадански също си тръгва

Снощи (05.09), след като благодетели на Ботев (Пд) Румен Чандъров и Георги Самуилов съобщиха, че се оттеглят от клуба, никой от предишното ръководство на Ботев (Пд) не взе отношение относно тяхното напускане.

Президентът Ангел Палийски запази пълно мълчание след излизането на официалното изявление на двамата благодетели. Нямаше реакция и отстрана на организираните фенове.

След решението на босовете със сигурност си тръгва и новият спортен директор доц. Михаил Мадански, съощава в.”Тема Спорт”.

Все още не е ясно дали при така създалата се ситуация част от играчите няма да поискат да напуснат Ботев (Пд).

TribunaPlovdiv.bg успя да разбере какво е мнението на един от бразилските футболисти на тима Фелипе Бризола. Той сподели, че мисли единствено за играта на отбора на терена. От думите му обаче стана ясно, че той и другите футболисти на тима са все още на етап “изчакване” и следят какво ще стане с техния отбор в близко бъдеще.

Иначе тимът снощи проведе занимание, на което бе запознат с решението на Чандъров и Самуилов. Засега начело на тима продължават да са Николай Киров-Белия и Иван Кочев, като се предполага, че именно те ще изведат Ботев (Пд) в следващия му мач в Първа лига – гостуването на Пирин (Благоевград) на 11.09 (неделя) от 19:00ч.

Към тренировъчното занимание бяха привикани голям брой юноши – Васил Василев, Петър Тодоров, Валетин Тодоров, Петър Чалъков, Милен Златков, Иван Кирев, Милко Георгиев, Атанас Ташолов, Здравко Дерменов и Здравко Жилов, а заедно с тях бе и 15-годишният Кристиян Добрев от набор 2001г.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker