бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Задава се скандал – Лудогорец обмисля да пусне жалба относно стадиона на Ботев Пд в Коматево

Жесток скандал е на път да се заформи в българския футбол. Ръководството на Лудогорец обмисля да пусне жалба относно отношението на феновете на Ботев Пловдив към изпълнителния директор на “орлите” Ангел Петричев по време на мача между двата отбора в петък. Нещо повече – шефовете на трикратния български шампион смятат да поискат да бъде отнет лиценза на стадиона в Коматево”, пише Sportal.bg.

От Лудогорец били категорични, че това съоръжение не отговаря на изискванията за мачове от “А” група, тъй като липсват елементарни мерки за безопасност на длъжностните лица. Припомняме, че по време на срещата Петричев бе безпрепятствано атакуван от част от привържениците на “канарчетата” в официалната ложа. Шефът на разградчани отнесе множество обиди и плюнки. Именно това е накарало Лудогорец да се замисли дали да не пусне жалба до компетентните органи. В следващите дни босовете на “орлите” ще вземат решение около казуса. Според непотвърдена информация отговорните фактори на Лудогорец са бесни не толкова на феновете, колкото на ръководството на Ботев, тъй като не са си мръднали пръста да ги защитят.

Sportal.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Дано това да се случи! Не е сериозно да се играят мачове от елита ни на тренировъчно игрище! Това беше допуснато по времето на крадеца Василев и жалкото ни БФС , но не бива да продължава! Тия нямат стадион и затва не трябва да играят при в А група! На всичкото отгоре, тази селска паплач няма поведение да играе на изискан стадион, та ги пуснаха да играят в Коматево? Това не е държава!

    1. Само озлобен малоумник, който не е запознат с действителността на родния ни футбол, може да се изкаже толково глупово и лековерно! Само няколко стадиона в България са по-добри от базата в Коматево като условия и сред тях не е картофената нива с паркинг край един пловдивски парк! Погледнете си жалката и окаяна реч и тогава лепете етикети кой какъв е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker