бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Жесток побой в Пловдив, легенда на Левски изведен с полиция

Жесток побой се е заформил на общото събрание на футболен клуб Марица, пише Sportal.bg. Мелето се е заформило след като е станало ясно, че членът на Управителния съвет Петър Курдов е бил освободен. Щом разбрал за решението на управата, Курдов е скочил и започнал да налага хората от управителното тяло на отбора. Минути по-късно легендата на Левски е бил изваден от залата с полиция. Присъствали на събитието споделят, че Курдов не спрял да вилнее и след като органите на реда са се намесили. Той заплашвал, че всички, които са решили да бъде освободен, ще си имат работа с Алексей Петров, който бил негов добър приятел. Независимо, че споменатато лице нямал нищо общо с конфликта.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

4 Коментара

  1. Това е най-големия боклук който може да съществува, заедно със кривокракия му син който благодарение на него си помисли че може да играе футбол, много долна фамилия, но бог забавя но не забравя,всичко се връща рано или късно.

  2. От лИгЯнда на АФД Тракия какво да очакваш???? Помня как с една друга лИгЯнда на клубчето на Дража, Кочо и Шпатов (пияндето Г. Георгиев ЛЪмбдатЪ) се биха преди години и си викаха малка пишка?! Каквото е “публиката”на малките прасета, такива са и лИгендитИ!

  3. Мастийо мръсна, на лаута щяхме да те наебем и гледаше в земята. Жалко, че отърва тукатите тогава. Ще видиш ти един Алексей Петров боклук мръсен. Съсипа Маричката говедо просто.

  4. Хм, ще може ли да се разровите в историята и да изкарате версиите на замесените страни? За Курдов знам, че е извел “Марица” във В група през последния сезон, но и че около него има доста мръсни слухове, за които не знам колко са верни. Ще се радвам, ако можете да хвърлите още светлина върху предисторията на случката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker