Ботев ПловдивТопФутбол

Жестоки мерки за сигурност на Ботев – Локомотив! Блокират движението в града под тепетата

Във връзка с футболната среща между отборите на Ботев и Локомотив от 16-ия кръг на еfbet лига, която ще се проведе от 19:30 часа в петък, 3 ноември, на стадион “Христо Ботев”, полицията в Пловдив е взела всички необходими мерки за охрана на обществения ред и обезпечаване на пътната безопасност, информираха от Областната дирекция на МВР в града.

Осигурено е засилено присъствие на патрулиращи екипи в зоната на спортното съоръжение и на територията на града, които да реагират незабавно на всеки сигнал за противообществени прояви и нарушения.

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на стадион “Христо Ботев” ще бъдат извършвани щателни проверки на всички посетители, а за да се избегне струпване на желаещите да гледат мача, входовете на спортното съоръжение ще бъдат отворени от 17.30 часа.

profittips-the best football tips

Униформените няма да допускат лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия; малолетни без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест. Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Стриктно ще се следи и за спазване на официално потвърденото споразумение от ръководствата на двата футболни клуба на дербито да няма привърженици на гостуващия отбор.

Със заповед на кмета на Община Пловдив от 17:00 часа ще бъде спряно изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт по следните участъци от пътната мрежа:

– бул. “Източен”, от кръстовището с бул. “Княгиня М. Луиза” до кръстовището с бул. “Санкт Петербург”;

– ул. “Богомил”, от кръстовището с бул. “Източен” до кръстовището с ул. “Лев Толстой”;

– ул. “Варшава”, от кръстовището с ул. “Богомил” до кръстовището с ул. “Славянска”, са казва в събщението на полицията в Пловдив.

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker