Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Жестоки мерки за сигурност! МВР ще следи с камери кой хвърля димки и бомбички на дербито

От страна на полицията в Пловдив са набелязани комплекс от охранителни мерки за осигуряване на спокойното провеждане на футболното дерби между Ботев и Локомотив, съобщиха от областната дирекция на МВР в града. Двубоят между двата тима от 24-ия кръг на Първа лига е в неделя (19 март) от 17:00 часа на клубната база на “канарчетата” в “Коматево”.

От полицията в Пловдив обявиха, че на територията на спортната зона и града е планирано засилено присъствие от служители на пловдивската полиция, СДВР и жандармерията. В задачите на патрулиращите екипи влиза цялостното обезпечаване на обществения ред и бърза реакция при получени сигнали за нарушения. Съгласно заповед на кмета на Община Пловдив е забранена продажбата на алкохол на територията на спортния комплекс.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

За гарантиране на безопасността на движението около спортната зона е възможно да бъде въведено временно ограничение за пътните превозни средства два часа преди и след приключване на дербито.

tribunasofia

За да се избегне струпване на желаещи да гледат мача, ще бъдат отворени 6 входа на спортното съоръжение, като пропускателният режим започва в 15:00 ч.
“На изградените контролни пунктове униформените ще извършват щателни проверки. Няма да се допускат лица под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия; малолетни без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест.
bet365
При охраната на мача ще бъде използвано видеонаблюдение и на заснети извършители на закононарушения (хвърляне на бомбички, димки, сбивания и др.) ще бъде търсена отговорност по ЗООРПСМ и Наказателния кодекс”, се казва още в съобщението на областната дирекция на МВР в Пловдив.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker