бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Жестока бъркотия: Лицензите на ЦСКА и Локо Пд висят заради дълг на пловдивчани към НАП

На дневен ред в българския футбол е нов сериозен казус, който ако не бъде решен, може да остави два от родните грандове – Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, без лиценз, пише Sportal.bg.

Става въпрос за дълг на армейците към пловдивчани за трансфера на Пламен Крачунов, който е в размер на 120 000 евра. От своя страна смърфовете дължат същата сума на НАП Пловдив, който си иска парите и чрез писмо е обявил, че не е склонен на никакви отсрочки. Както е известно, получаването на лиценз зависи от това клубовете да нямат задължения към НАП. В случая НАП Пловдив е обявил, че Локомотив има задължение към тях и настоява то да бъде погасено. От своя страна смърфовете са се договорили с агенцията, че дългът на ЦСКА към Локомотив от 120 000 евро ще отиде по сметките на НАП. И тук изникват сериозните проблеми. Ако ЦСКА плати 120-те хиляди евра, Локо Пд няма да има проблеми с лиценза. Ако обаче червените не погасят дължимата сума, тогава съществува реална опасност Локо Пд да не получи лиценз заради дълга към НАП Пловдив. Това от своя страна автоматично ще рефлектира и върху ЦСКА, който също ще остане без лиценз, тъй като армейците не са се издължили на пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

  1. ДОКОГА ТЕЯ ЧОРБАРИ,ЩЕ СА НАД ЗАКОНИ И НАРЕДБИ БЕ?
    ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ВЪВ В ГРУПА,КАКТО СТАНА С ПИРИН И БОТЕВ!!!!
    ЗАЩОТО ВСЕ КЛЯКАТ ПРЕД ТЯХ И ГОВЕДАТА,ЗАТОВА ЩЕ ТЪПЧЕМ НА ЕДНО МЯСТО!!!
    НЯМА ПРАВДА!!!

  2. Стига сте говорили глупости ! Локомотив не могат да го пипнат с пръст ! За цесия не сте ли чували ? !

  3. Няма друг отбор, на който да са правени толкова много и то ОГРОМНИ компромиси като цска. Ако беше друг отбор отдавна хората щяха да са забравили, че е съществувал… А наглите фенчета на комунистическото недоразумение дори имат наглостта да упрекват бфс, че фаворизирали левски (не че и ония не ги галят все с перце де..)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker