бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Родна телевизия взе правата за мачовете на Ботев с Бейтар

Правата за двубоя от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Хайдук и Левски са откупени от Диема спорт, съобщава „Тема Спорт“.

Мачът в Хърватска е в четвъртък от 21:30 часа. Реваншът е седмица по-късно на „Герена“. Мачът в София трябва да започне в 20:00. Той също ще бъде предаван от тази медия.

Двубоят на „Герена“ обаче ще се играе на празни трибуни. Причината е, че Левски е наказан заради изцепки на сините фенове преди година в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор (1:1).

Мачовете на Ботев от втория квалификационен кръг на Лига Европа също ще бъдат излъчени от Диема спорт, съобщава „Тема Спорт“. Телевизията вече е предвидила срещите в своя график.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Пловдивчани гостуват на Бейтар Йерусалим в Петах Тиква на 13 юли, а ответният двубой ще е в Бургас на 20 юли. Диема спорт показа и дуелите с Партизани Тирана в Албания и на стадион „Лазур“.

Първата среща на Ботев срещу Бейтар е предвидена за този четвъртък (13 юли), като в сайта на УЕФА е посочен начален час 19:45. Според информация на „Тема Спорт“ обаче той ще бъде променен, а това ще бъде утвърдено днес.

Двубоят в Израел ще стартира в 21:00 часа, като решението е било взето от УЕФА, а не е по искане на някой от клубовете. Днес ще стане ясна и съдийската бригада за мача. Ботев няма да организира екскурзия за феновете до Петах Тиква, но вероятно ще пусне в продажба определен брой билети за срещата.


Реваншът с Бейтар на 20 юли (четвъртък) би трябвало да остане без промяна и да стартира в 20:30 часа. Стадион „Лазур“ отново ще приеме домакинството на Ботев.

Пловдивчани са вкарали поне един гол във всеки един от 23-те си мача в евротурнирите (КЕШ, КНК, УЕФА/ЛЕ), в които са посрещали своите съперници!

Ботев се готви за Бейтар всеки ден от 18:00 часа, като преди вчерашната тренировка играчите гледаха на Видео двубои на израелците. Тимът от Йерусалим отстрани в първия кръг на Лига Европа унгарския Вашаш след 4:3 у дома и 3:0 6 Будапеща.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker