ЛокомотивТопФутбол

Еуфория на „Лаута“! Феновете на Локо изкупуват картите за новата „Бесика“ като топъл хляб

Голяма еуфория завладя привържениците на Локомотив (Пловдив) малко преди старта на новия сезон. След като от „черно-белия“ клуб стартираха продажбите на абонаменти карти, тези за новата трибуна „Бесика“ буквално се купуват като топъл хляб.

Ръководството, съвместно с фенските структури, е отпуснало 2800 карти за сектора. Това означава, че абсолютно всички места на „Бесика“ са пуснати като абонамент.
TribunaPlovdiv.bg припомня на читателите си, че трибуната ще бъде напълно готова в края на август месец. В момента се поставя козирката, която е готова наполовина.
След това пък ще се премине към поставянето на седалките.
Цената на картата за фенския сектор е 130 лева за домакинските срещи от Първа лига и Купата на България. От „Лаута“ вече уточниха, че сезонните пропуски ще важат и за трибуна „Спортклуб“, докато бъде пусната „Бесика“ в експлоатация.

За сектор А абонаментните карти са по 190 лева.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker