СпартакФутбол

Ето какво показват цифрите за представянето на Спартак през първия полусезон

След като преди няколко дни завърши първият полусезон от футболната 2013-2014 г. в Югоизточната “В” група, официалният сайт на Спартак подготви кратка статистика относно представянето на “гладиаторите”.

Оборът завърши полусезона на 5-о място с актив от 32 точки. Головата разлика на Спартак е 37-12. Като домакини спартаклии са изиграли 7 мача, като отборът има 6 победи и един равен мач. Головата разлика на ст. “Тодор Диев” е 19-3. Като гост Спартак е изиграл 9 срещи, цифрите извън Пловдив са следните: 3 победи, 4 равни и 2 загуби. Головата разлика тук е отново положителна 18-9.

През сезона Спартак е записал най-голямата си победа при гостуването в Сливен 0:7.

Голмайсторската листа на клуба си поделят Ирфан Юсеинов и Светослав Читаков с по 8 попадения. Димитър Байрев, Станимир Димитров и Андрей Андреев са отбелязали по 4 гола. Димитър Юруков – 3, Светлозар Куртов – 2, Цветан Йотов – 2, Рангел Кордов – 1 и Емил Иванов – 1.

Анкетата в официалният сайт на клуба до момента показва, че мнозинството от феновете на Спартак са доволни от представянето на тима през полусезона. Запалянковците се надяват вторият полусезон да е още по-постоянен за отбора на Спартак и той да се намеси в борбата за първото място. Само времето и ръководството ще покажат дали това ще стане факт.

Към момента футболистите са пуснати в почивка като повече яснота за подготовката на клуба ще има около 20 декември. Това заявяват от ръководството на Спартак.

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker