Локомотив ПловдивФутбол

TribunaPlovdivTV: Ето го обяснението на Илиан Илиев за загубата на Локомотив (Пд) от Славия!

Наставникът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев беше крайно разочарован след развоя на мача със Славия в София. Неговите момчета водеха с 2:0 на почивката, но след нея допуснаха невероятен обрат до 2:5.

“След такъв мач и веднага след него много трудно може да се даде обяснение. Направихме само една принудителна смяна, но допуснахме твърде много грешки отзад и нормално ни вкараха толкова голове”, заяви Илиев пред Диема.

“При 2:0 трябваше далеч по-спокойно да играем, не знам какво се случи. Играли сме много такива мачове, когато сме имали пасив и са обръщали развоя, така че не мисля, че е имало отпускане. Цяла почивка темата на разговор беше да не допускаме такова отпускане”, добави Илиев и сподели кой според него е решителният момент за обрата.

“Като намалиха до 2:1 за нас, психологическото преимущество беше за Славия. Тогава някои играчи се попритесниха и така допуснахме головете. Въпросът е, че при 2:0 и със ситуациите, които имахме да направим 3:0, малцина вярваха, че можем да изпуснем двубоя. Но това се случи.”

“Всички сме разочаровани, със сигурност няма човек, който да не се чувства така. Получаваш 5 гола за 30 минути, което не е добре, а си си мислел, че печелиш мача”, сподели Илиев и разкри, че сега му предстои тежката задача да вдигне психологически момчетата си занапред.

“Това е трудното, че психологически ще е трудно да се преодолее това. След такива мачове се питаме дали си струва да се занимаваш с това. Прекалено много нерви се хабят за една игра и прекалено много разочарование изпитваш от един момент, в който можеш да си със съвсем други емоции”, сподели Илиев и разкри, че в момента се чуди дали въобще да се занимава с професията, но това е продиктувано от огромното му разочарование.

“Сега, ако ме питате, няма смисъл да се занимаваме. Защото разочарованието е огромно, не се изпълниха нещата на полувремето. Но има и утре, аз съм човек, който трудно свиква с такива неща. До крайности не стигам, говоря принципно”, завърши Илиан Илиев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker