бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Ераносян: С Камбуров щеше да е друго!

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Едуард Ераносян говори пред екипа на Диема след загубата от Лудогорец с 1:0 в срещата от 18-я кръг на Първа лига.

“Няма как да търсим позитивни неща, след като сме загубили. Лошото е, че не успяхме да откраднем нищо. Мъчехме се да играем футбол, имахме едно-две добри положения, но в крайна сметка не успяхме да ги реализираме”.

“Направихме промени в защита, тъй като така сме преценили. Смятам, че все пак успяхме да ги неутрализираме. Ако не бяхме направили тази грешка при гола, сега щяхме да говорим друго”.

“Всички имаха желание, стараеха се. Трябва да сме доволни от това, което футболистите показаха като желание и старание. Може да има и ситуации, в които може да играем и само с двама защитници. Това е по преценка на треньора”.

“При всички случаи отсъствието на Камбуров е загуба за нас. Може би с Камбуров бихме стояли по различен начин. Имаше голям проблем. Дано да можем да разчитаме на него срещу Славия. В сряда очаквам победа”.

“За селекцията можем да намерим свободни агенти от първенствата, които са пролет-есен”.

“Заради лични отношения никога не бих оставил някого на пейката. Всички момчета, с които работя, ги третирам като синове. Никога не бих проявил инат, ако някой е добър, да не играе”, завърши Едо с коментар за това, че Мартин Райнов остава по-често на резервната скамейка в последно време.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker