Локомотив ПловдивФутбол

Ераносян: Стъпили сме на земята, Левски е фаворит в този двубой

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян заяви, че Левски е фаворит в предстоящия мач.

„При всички положения ще гостуваме с приповдигнато настроение. Знаем срещу кого изизаме. Ще се помъчим да играем добър футбол и да спечелим. Левски не е допуснал гол в домакинските си мачове от началото на сезона. Левски е единственият отбор, който не е победен“, коментира Ераносян за Гонг.

„Стъпили сме на земята и знаем, че Левски е фаворит в този двубой. Виждам светлина в тунела и виждам, че се променят по начина, по който аз искам.“

„Искам футболистите да направят повечето от нещата, които изискваме и правим по време на тренировките. Не вярвам, че футболистите ще бъдат емоционални изтощени след победата над Ботев. Да се надяваме, че ще покажем една добра игра“, добави наставникът на Локомотив.

„Не е нормално да ви кажа как ще играем. В самия мач ще преценим как ще играем. Всички футболисти са здрави. И резултатите, и поведението трябва да се променят. Като променим поведението на терена, резултатите също ще се променят.

Не виждам какво толкова трябва да се сработвам. Досега нямам проблем с дисциплина. С ръководството не съм имал проблеми. Още в самото начало поставихме всичко на ясна основа. Всичко се изпълнява точно до този момент“, каза още Едуард Ераносян.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker