ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Ераносян пуска осмокласник като титуляр срещу македонци

Ияд Хамуд ще започне като титуляр в днешната контрола на “черно-белите” срещу Македония (Гьорче Петров), която ще се състои от 14:00 часа на стадиона в парк “Лаута”.

Играчът е само на 15 години, а решението да бъде титуляр е на новия старши треньор Едуард Ераносян, който обявил състава пред играчите.

Момчето играе за младшата възраст, а през тази есен изкара успешни проби в английския Шефилд Уензди. Отборът от скопския квартал “Гьорче Петров” е на 9-о място в първенството на БЮРМ, а мачът трябва да запълни празнината в шампионатите заради датата на ФИФА.

Теренът на “Лаута” пък ще бъде проверяван до последно и ако не позволява да се проведе срещата, тя ще бъде преместена в намиращото се на 10 километра от Пловдив село Брестник.

Вчера и другият пловдивски отбор Ботев даде шанс на момче на същата възраст – бургазлията Кристиян Добрев се отличи с асистенция при победата над Левски (Карлово).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker