Локомотив ПловдивФутбол

Ераносян: Не съм диктатор!

12 години след спечелената шампионска титла с Локомотив Пловдив Едуард Ераносян се завръща на Лаута, за да срещне добре познатите си Мартин Кабуров, Ванчо Траянов, Кирил Котев. Александър Тунчев също е в Локомотив Пловдив, но вече като помощник треньор.

„При предишния ми престой заварих един отбор на по-високо ниво, като с това не желая да обидя някого. Някои от онзи отбор играят и сега, така че сами може да си направите заключението за нивото на състава от преди 12 години“, започна Ераносян.

„Селски футбол…казах и когато бях начело на Лудогорец, че не прилича на отбора да играе такъв футбол. Тогава обаче думите ми бяха погрешно интерпретирани“, продължи специалистът. „Решиха, че съм обвинил Лудогорец, че играе такъв футбол. Просто не искам да се рита топката напред. Това ми е желанието и в Локо Пд“.

„Преди мача с ЦСКА видях ентусиазъм. Не смятам, че съм диктатор. Мисля, че съм съм нормален треньор. Мисля, че футболистите са наясно, че всичко зависи от тях, как играят, как работят и прочие“, сподели Ераносян.

„Имаше неща, които ми харесаха срещу ЦСКА, но постигнахме успех с доза късмет. Имаше голямо желание и раздаване на всички играчи. Ще се опитаме да отстраним грешките“, започна Ераносян.

Колкото до факта, че и предстоящия съперник на Локо Пд – Берое – има нов наставник в лицето на Ферарио Спасов, Ераносян каза: „Реално погледнато мисля, че нито аз, нито Ферарио Спасов можем да променим нещо за два дни. Можем да ги вдигнем играчите с психологически с разговори обаче“.

„Има хегемон в България сега, трябва да сме реалисти – това е Лудгорец. Мисля, че в близко бъдеще няма да има отбор, който да ги засенчи“, завърши Ераносян.

Източник: Диема

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker