Локомотив ПловдивФутбол

Емил Велев подписал договор с Локомотив, заменя Станков

 Емил Велев ще бъде новият треньор на Локомотив (Пд), пише днес „Меридиан Мач”, като по този начин потвърждава новината на TribunaPlovdiv.bg от вчера, че Кокала ще поеме ”смърфовете”. Президентът на клуба Константин Динев вече се е разбрал с Велев и се очаква неговото назначение да бъде официално обявено след края на сезона. Именно от юни се очаква да влезе в сила контрактът на Велев, който вече е подписан. Станков най-вероятно ще продължи кариерата си в чужбина, като не е изключено той да започне работа отново в Китай.

Както е известно, под негово ръководство Далиан Аербин се класира в елита на най-многолюдната страна, но след това бе уволнен. Както е известно, Велев води Локомотив през сезон 2011-2012, като успя да класира Локомотив (Пд) на финал за Купата на България, който загуби с 1:2 от Лудогорец. През следващия сезон обаче „черно-белите” не започнаха никак убедително, заради което тогавашният собственик на клуба Веселин Марешки го изгони и го смени със Стефан Генов. За последно Емил Велев води тима на Локомотив (Сф), но бе уволнен от Николай Гигов и бе заменен отново от Стефан Генов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker