Локомотив ПловдивФутбол

Емил Велев вече прави селекцията в Локомотив

Емил Велев очевидно ще е новият старши треньор на Локомотив (Пловдив), съобщава „7 дни спорт“. Като такъв все още работи Александър Станков, но явно юношата на ЦСКА вече е решил да се махне от „Лаута“. Велев на няколко пъти е бил забелязван в София в компанията на собственика на „черно-белите“ Константин Динев. Това също е знак, че легендата на Левски е все по-близо до завръщане в Пловдив.

Другият белег за подобен развой на нещата е фактът, че Велев вече бистри лятната селекция на Локомотив. Близки на халфа на Локомотив (Сф) Даниел Гаджев разкриха, че резервата на „червено-черните“ е получил предложение през юни да премине на „Лаута“. Гаджев, който преди два сезона стана Грубиян №1 на “А” група с 6 червени картона и 12 жълти, обаче искал да изчака как ще се развият нещата в Локомотив (Сф), преди да смени коловозите.Емил Велев вече работи веднъж на „Лаута“. Той изведе „черно-белите“ до финал за Купата на България и участие в евротурнирите. След като Константин Динев даде клуба на Веселин Марешки, варненският бизнесмен доста бързо отстрани Велев от поста.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker