Локомотив ПловдивФутбол

Електричката: Не искаме Лудогорец на полуфинала, Ботев или Локо София и ще бием

Капитанът на Локо Пд Здравко Лазаров не бе в особено добро настроение след загубата от Левски, но се съгласи да каже пред “Гонг” какви са очакванията му от предстоящото гостуване на Черно море във Варна, както и какво очаква от жребия за Купата на България, който ще се тегли на 3 април.

„Отиваме във Варна с мисълта, ако можем да се представим по- добре , ако можем и да победим, сподели за Дарик радио Лазаров. Какво да правим, вече първенството … Играем мач за мач. Купата ни е единствения шанс за евро участие . В първенството ще се мъчим да показваме по- добри игри и ако може да побеждаваме.”

За малко време Здравко Лазаров игра и за Черно море. Какви спомени има оттам?

„Е, да играх там за 6 месеца, спомни си Лазаров. Нищо особено не си спомням. Пак ви казвам, че отиваме там да се представим по- добре от вчерашния мач с Левски и ако можем да победим. Гледахме им мачовете с Ботев и ЦСКА. Представят се отлично през тази втора част на първенството. Ще е труден мача ни. То лесни мачове в първата седмица няма. Чака ни много труден мач, даже ще е по- труден от този с Левски. Отиваме там, ако може да победим.”

Този формат ли е по- добър, с двете групи от по 7 отбора ?

„ Естествено,всеки мач е дебри, категоричен е Лазаров. Всеки мач е по- различен от другите. Футболът е по- качествен.”

Има ли Здравко Лазаров желан съперник на жребия за Купата на България?

„Всеки иска да избегне Лудогорец, счита Лазаров. Наистина е най- добрият отбор и ако ги избегнем, то за другите няма значение кой ще ни се падне. Имаме отбор, имаме сили в два мача да се представим добре на полуфинала и да се класираме за финала.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker