Новини

ЕКСКЛУЗИВНО: Умарбаев получи виза, Езе – не

1 коментар 📁 Локомотив, Футбол 🕔13.август 2019
ЕКСКЛУЗИВНО: Умарбаев получи виза, Езе – не

Парвиз Умарбаев е получил виза, но на Езе е била отказана такава от френското посолство научи преди секунди репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Новината бе потвърдена от собственика на Локомотив Христо Крушарски, който днес пристигна пред френското посолство, за да протестира срещу решението. Това е сериозен удар за наставника Бруно Акрапович, тъй като Езе е основен футболист в защитата на тима.

“Има Господ и гледа. Мисля, че този път ще има още един български шамар. Важното е да ги бием. Дали ще се класираме, не е важно. Обясниха ни, че това било процедура. Според мен Страсбург е замесен. Това не може да се случи без тяхна намеса. Написаха куп жалби. Сезирали сме УЕФА, ФИФА и Министерския съвет. Всички наши институции се намесиха. От УЕФА и ФИФА не съм сигурен. Вече всичко е свършило. Да чакаме мача и да се надяваме на успех”.

“Умарбаев има виза. Езе няма виза и дано не липсва. Това ще бъде мотивация за момчетата да излязат с балтията. Езе каза да го оставим да играе и ще продължи договора. Говорили сме с него. Той не е виновен, виновен е мениджърът. Тези лешояди са най-виновни в клатенето и мътенето на умове. Мисля, че това ще мотивира момчетата. Аз ще ги мотивирам най-много, като пристигна в четвъртък. Ще има нещо повече от премия за момчетата, ако победят”.

Сподели тази статия с приятели

1 Коментар

  1. 🕔 18:22, 13.август 2019

    1926

    Да умрат бе майка им дейба насрана!!!

    Отговори на този коментар
    Харесвам(5)Не харесвам(0)

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *