бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Ексклузивно: Силният човек на “Лаута” говори за базата в Тракия, Христо Крушарски и новите трибуни

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Лъчезар Димитров отговори на много от въпросите на феновете на “смърфовете” в рубриката “Локо in side”.

Ето част от въпросите, на които силния човек на “Лаута” отговори:

Каква е визията за развитие на клуба в петгодишен период?
– За един петгодишен период, първо трябва да се изгради инфраструктурата на стадиона и прилежащите към него площи, за да може да привлечем всички наши привърженици на съоръжението. Вторият важен момент е изграждането на ДЮШ, което е и нашата най-голяма мечта. Сигурен съм, че тя ще се реализира. Детско-юношеската школа е част от стратегията на клуба за развитие на млади футболисти и наши таланти. Ние имаме амбицията всички, които тренират в нашата школа един ден да облекат “черно-бялата” фланелка в представителния отбор. Не на последно място е и привличането на страничен капитал, освен този, който сме осигурили тъй като това ще даде глътка въздух на клуба.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Има няколко типа собственици на отбори. Едните притежават отборите само в имиджов аспект. Ние категорично не сме от този тип. Ние сме от хората, които гледаме на Локомотив Пловдив като проект, който на първо място искаме да има своя идентичност. Именно затова държим на млади български футболисти. След това ние трябва да изградим един устойчив бизнес модел, който да бъде издържан във времето. Ако ние го разглеждаме само като инвестиция, наливане на пари, това в един моомент може да изиграе лоша шега, а също така няма да доведе до дългосрочна устойчивост.

Какво се случва с детско-шношеската база в Тракия?
– Проекта ще се развие в няколко етапа. Първо ще бъде изградено едно изкуствено игрище, чийто строеж ще започне в началото на пролетта и ще продължи в рамките на 3-4 месеца. Във вторият етап планираме изграждане на две естествени игрища. В момента търсим финансиране и то ще бъде осигурено в необходимите срокове. Игрищата ще бъдат 5 или 6 общо. След това планираме изграждане на спортно възстановителен център. На по-късен етап ще се реши дали ще има общежития, столова и т.н.

Каква ще е селекцията на Локо? Дългосрочни ли са плановете на новите собственици за тима?
– Разбира се, че плановете са дългосрочни. В тази връзка работим в няколко направления. Цел номер едно е развитието на Локомотив Пловдив. Водим разговори и с чуждестранни отбори. Целта е да правим ротация с футболистите и да обменяме опит. По този начин ще се разшири кръгозора на нашата дейност. Тя ще стане по икономически рентабилна.

Селекцията отново ще бъде насочена към привличането на млади български футболисти. Искаме ядрото на отбора да бъде от български футболисти.

Има ли клубът план за търговските помещения под “Бесика” и останалите трибуни? Има ли план за музея и феншопа?
– Помещенията под трибуна “Бесика” ще бъдат феншоп, музей и т.н ресторант. Остава още едно помещение, което може би ще бъде предназначено за нещата свързани със спортната дейност.

Какво мислите за г-н Крушарски, какви са отношенията ви с него? Има ли той все още общо с клуба?
– Отношенията ни с г-н Крушарски са абсолютно бистри, изчистени и ясни. Откакто сме в клуба успяхме да наваксаме всякакви забавяния на заплати. Все още продължаваме да изчистваме голяма част от задълженията, които той (бр. Крушарски) е изчиствал. Приветствам г-н Крушарски за нещата, които е постигнал. Локомотив му е в сърцето.

Ние притежаваме 50% от акциите, като за останалите 50 имаме уговорки с Христо Крушарски. В момента текат срокове по тяхното изпълнение. Тъй като клубът се управлява от управителен съвет, за да се смени той се изисква поне 75% от акциите. Въпреки това, не е от кой знае какво значение дали ще придобием 100% от акциите или само 50.

bet365
Вижте цялото интервю с Лъчезар Димитров в прикаченото видео:

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker