Извън БългарияФутбол

Ексклузивно: Кристиано Роналдо с първи коментар след дузпата срещу Ювентус, вижте какво каза той

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо говори веднага след края на инфарктния мач с Ювентус.

Както е известно, “старата госпожа” отбеляза три гола на “Естадио Сантяго Бернабеу” и до последно бе в играта за продължаване към 1/2 финалите. В 93-ата минута на срещата обаче, Лукас Васкес падна в наказателното поле и получи дузпа. Дузпата предизвика редица коментари, като ви я представяме в прикаченото видео по-долу.

Зад топката застана Кристиано Роналдо, който с топовен изстрел вкара за 3:1 и по този начин прати Реал към полуфиналите, след общ резултат 4:3 за ”белия балет”.

“Това ако не е дузпа не знам. Целият мач имаше много бутания. На няколко пъти ни бутаха в гръб. Имаше чиста дузпа. Попадох топката и видях как Лукас бе бутнат в гръб. Не знам срещу какво не бяха доволни от Ювентус”, започна той.

“Опитах се да се успокоя, бях спокоен и можех да вкарам. Това е футболът. Всичко може да се случи. Сега гледаме напред към полуфинала. Това бе един урок за нас”, завърши Роналдо.


Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Какво каза Джанлуиджи Буфон на рефера, след като бе изгонен

Какво каза Джанлуиджи Буфон на рефера, след като бе изгонен

Какво каза Джанлуиджи Буфон на рефера, след като бе изгонен

Снимка:sportal.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker