ВолейболМарица - жени

Екскапитанка на Марица стана даскалица и пое младшата на клуба

Бившата капитанка на женския волейболен тим на Марица (Пловдив) и настояща състезателка и треньорка по плажен волейбол към клуба Диана Малинова официално бе назначена като старши-треньор на отбора по волейбол за девойки младша възраст, заемайки овакантения от Георги Илиев пост.

Едновременно с това Малинова бе назначена на щат и към Спортно училище “Васил Левски” в Пловдив.

“Вече съм и даскалица“, похвали се пред volleymaritza.bg Диди Малинова. “Малко ми дойде изненадващо, но приех с удоволствие, защото познавам по-голямата част от момичетата.

Лесно е и е удоволствие да се работи с тях. Вече отговорностите ми са доста повече, но това пък е плюс за израстването ми в тази професия като треньор и педагог.”

Всъщност Малинова получи своя шанс да дебютира като треньор по волейбол в зала още през миналия сезон, когато замести Иван Радичев като наставник на девойките от старшата възраст на Марица за няколко мача. След това, през януари тази година, тя изведе Жълто-сините от младшата възраст до първото място на силния турнир 10 години ВК Казанлък в Града на розите.

Източник: volleymaritza.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker