Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Екипът на TribunaPlovdiv.bg: След поредната порция помия, времето за колегиалност свърши!

Колеги журналисти и лаици, честно казано до момента винаги сме мълчали въпреки всичката помия изливана върху нас…

Сензацията е вашата форма на изява, а нашата е представяне на събитията по най-добрия начин. Нека ви припомним, че до този момент ние се стараехме да бъдем колегиални, макар и да знаехме какво се тръби зад гърба ни. Нека ви припомним, че дори сме споделяли с вас сензационни авторски материали и то без каквито и да е условия и изгоди за нас. Е, времето за колегиалност свърши! Непрестанните нападки и атаки срещу нас не можаха и няма да могат да ни спрат да си вършим работа по професионален начин. Всъщност не знам дали разбирате думата професионализъм, защото доказвате, че ви е непозната. Хората са го казали, лоша реклама няма, но ние нямаме нужда от нея. Нямахме нужда и от нея, когато стартирахме TribunaPlovdiv.bg. Навярно си спомняте, че в опита си да ни очерните вие ни направихте добро, от което и тогава нямахме нужда. Разбираме “нестандартният” ви начин на подход да омаскарявате всичко хубаво като не малка част от българския народ. Може би и затова сме на това положение. Методите, с които сте закърмени от онези тъмни времена няма да помогнат сега. Не може да заблудите хората. Те най-добре виждат кой и как си върши работата. В този ред на мисли, искаме да благодарим на всички наши читатели, от които получихме редица поздравления за свършената работа до момента. 

По повод днешното събитие, ние представихме първи случилото се и може би от това ви заболя. Може би свикнахте да получавате информация за Ботев първи, но и това време свърши. Свърши, защото хората, от които я получавахте вече не са в клуба. И докато вие бяхте в странно близки отношения с тези хора, привържениците негодуваха от тях. Мълчахте, за да не засегнете нечий интереси. TribunaPlovdiv.bg се стараеше да показва на всички това, което се случва в клуба – без притеснение. Тогава започнаха новите атаки срещу нас. И тях преодоляхме, а хората малко по малко започват да разбират истината. Кофража на Трибуна Юг пропадна, а вие твърдяхте, че ние сме си правили евтина сензация и че това не се е случило. Малко по-късно се появи и информация при вас, че действително това е така, “но все пак TribunaPlovdiv.bg търси сензация”.

Благодарим ви още веднъж за безплатната реклама!

Екип на TribunaPlovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

14 Коментара

  1. Браво на Трибуната.Аз съм от Ботев и винаги вас чета първо,кво да го гледам ония смешник с правописните грешки в статиите?!Браво и за клиповете от финала!

  2. Няма значение дали сте буфери или жълТурци. Представяте новините за двата пловдивски отбора неотрално. Успех и само напред!

  3. Браво на Трибуна ,дори по нова тв го излъчиха ,така че чест ви прави ,че сте написали дори писмо ,за да опровергаете клеветите на жълтата маса.

  4. Не знам колко от Вас знаят, че Трибуна Пловдив предостави кадри на Ботев за пожара и то много сериозни. Благодарение на тях може да отървете глоба. Не знам за какви буферите говорите…Аз лично съм от Локо, но познавам едно от момчетата. Много са свестни. Всички нападки към тях са безпочвени. Нека оставим да се работи нормално един път поне в България!

  5. Пичове,кво се занимавате с ония неграмотник?Вместо да пишете,вземете се организирайте и го закарайте на логупед да си оправи говора като за начало и второ в Душото да ходи на училище да се научи кога се пише ”кой” кога ”кои”. А тва,че в сайта му имало локомотивец дори и жена му не му вярва като го е написал :D

    1. Ебати комплексара хаха партията стадион строи, еничара пак с буфиритиии се занимава хахахаха ужас майна :)

  6. Не знам за какво става въпрос и за кой сайт , но малко малоумно ви е заглавието и на снимките ви се вижда това! Вие изкарвате едва ли не,че ни е пропаднала трибуната ! Лесно е да се лети в облаците ,но от там падането е най-болезнено !

  7. Вижте си заглавието на статиятя и тога се критикувайте, а не да се хвалите, защото и на снимката ви се вижда, че трибуна юг не е пропаднала, а само една малка част от кофража. Ако претендирате за точни и коректни…постарайте се повече!

    1. Така е не е като да напишат цялата статия в заглавието :D трибуна плд да знаете за другия път:всичко трябва да е в заглавието хахха

  8. Хаха тва ония първокласник дето го е страх да дойде на лаута ли го е писал, че сте му сипали така хаха

  9. Пичове,разбирам ви!И аз си имам бизнес и знам кви подли хора има,ама тва е България.Щом искате да правите нещо тук,така стават нещата.Оставете ги да ви плюят и тва е.Гледах одеве и в една страница бяха писали против вас ама кво,на мен някой ще ми каже кво да чета ли?Факт е,че тръгнахте на минус с всичките слухове,че сте буфери ама то кво при тях буфери няма ли в сайта?Едва ли буфер ще направи такъв клип от финала,едва ли и буфер ще изкара истината за телевизорите и пожарникаря.Хората имат глави и мислят,тва е така че не се дразнете в България сте!

  10. predpolagam koi go e napisal tova i vi e napadnal,no to e normalno s taq kompleksarshtina!ako trqbva da sme chestni i na men mi beshe govoreno che ste gaden buferski sait i taka natataka no lichno az se ubedih che pishete neshtata kakto trqbva,osobeno okolo finala za Kupata koito za jalost zagubihme.Bravo i ot men,da ne vi puka kvo pishat i samo Botev

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker