Локомотив ПловдивФутбол

Едо краде треньора на вратарите на Лудогорец

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Едуард Ераносян е набелязал решение на проблемите си около вратарския пост. То се състои в отмъкването на треньор от шампиона Лудогорец, научи “Меридиан Мач”.

Тимът от парк Лаута се нуждае от специалист, който да готви вратарите, защото в момента в клуба няма такъв. Това принуждава Едо да възлага тези функции на един от вратарите си – Илко Пиргов, което малко или много не е сериозно. Именно заради това Ераносян иска да вземе Любомир Шейтанов, както към днешна дата тренира Владо Стоянов и компания в Разград.

lokobotevderbibet1bet

Двамата работиха заедно в шампионския сезон на “черно-белите” и по време на краткия престой на Едо при разградчани миналата година. Ясно е, че Локо (Пд) не може да извади по-голяма заплата от тази, която Шейтанов взима в Разград.

Ераносян обаче се надява, че приятелството му със специалиста по вратарите ще помогне и той ще акостира на “Лаута”. Отделно от това треньорът на Локо (Пд) може да увеличи щаба си и с нови помощници.

Всичко ще стане ясно след 1 януари, когато в клуба ще се взимат важни решения около селекцията и спортно-техническия щаб. Засега единствен помощник на Ераносян е Христо Колев-Бащата. Двамата са в отлични взаимоотношения.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker