Футбол

Една минута разлика!

Изминалият футболен уикенд вероятно един ден ще бъде споменаван сред родните запалянковци като пример за единение и обединение на всички фенове за обща кауза, за единна цел!

Скандиранията “Оставка” и призива за рокади в БФС огласи десетки стадиони в България, започвайки се от Първа лига, минавайки през Втора лига и достигайки чак до аматьорските ешелони. Ултрасите и редовите привърженици отсякоха окончателно, че искат промяна!
Символичният избор на 18-та минута беше направен от бившия футболист на ЦСКА и Левски Бойко Величков, който подсказа на агитките да изберат именно нея заради 18-те години управление на Борислав Михайлов начело на БФС, започнало .
Преди две лета Величков избра да подкрепи опозицията в лицето на “трите коня” Бербатов, Стилиян и Мартин плюс техния екип и сега колкото изненадващо, толкова и закономерно възропта срещу поредното дъно, изкопано от националния ни отбор при поражението с 0:2 от Литва насред София.
Споменавайки Стилиян Петров, не можем да не си спомним как преди едно десетилетие бившият капитан на “лъвовете” също обедини родните фенове в личната си битка с левкемията, но тогава той го направи в “своята” 19-а минута!
По ирония на съдбата двамата футболисти с най-много мачове историята на националния тим – Стенли със 106 и Боби със 102, и двамата капитани на България, “кръстосаха шпаги” на трибуните и на практика са единствените личности, подтикнали феновете да застанат един до друг.

Владимир Иванов (Трибуна Ултра)

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker