betano колело на късмета
ВолейболДюшМарица - жени

Една дузина състезателки на Марица потeглиха с три коли към Димитровград

Топлата връзка Марица (Пловдив) – Раковски (Димитровград) става направо “гореща” за предстоящия волейболен сезон, тъй като цели 12 състезателки на пловдивския клуб ще подсилят женския тим на димитровградчанки в опита му да се намеси в борбата за медалите от Националната волейболна лига.

Раковски предприе и смяна на старши треньора на своя отбор като назначи Иван Радичев на овакантения от Георги Илиев пост.

Разпределителките Мирела Шахпазова и Виктория Ангелова, четворките Силвия Андреева и Вангелия Рачковска и диагоналът Симона Николова са волейболистките, които през миналия сезон, макар и повече в ролята на резерви, станаха шампионки на България с женския тим на Марица, а сега доскорошният помощник на Иван Петков при Жълто-сините ще обиграва с отбора от Димитровград, вече като титулярки в повечето случаи.

Четири от волейболистките на Марица, които бяха отстъпени на Раковски през миналия сезон – центровете Елизабет Късаджикова и Михаела Мартинова, либерото Михаела Петрова и универсалната Теодора Симеонова, известна повече с изявите си в плажния волейбол, ще играят за димитровградския тим и през сезон 2016-2017.

Към тях ще се присъединят още посрещачката Ани Илиева, центърът Даниела Димитрова и либерото Кристина Караджова.

Източник: volleymaritza.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker