ФК ЕвроколежФутбол

Евроколеж с класика над Сливен

Евроколеж победи с 3:0 Сливен на клубната база в село Оризари. В срещата, която се игра под свиреп порой, дъждът от голове на терена успяха да сътворят Борис Малев и Христо Янчев, като и трите гола паднаха през втората част.

В този двубой старши треньорът на “колежани” Йордан Хърков даде почивка на част от играчите участвали във финала на Студентското първенство в четвъртък, но това никак не попречи на момчетата в синьо-жълто да се поздравят с успех.

През първото полувреме бе отсъдена дузпа в полза на колежани, но Сезгин Четин пропусна да я реализира. През втората част обаче “колежани” се разиграха и нанизаха цели три попадения. Първо в 60 мин Константин Атанасов изведе Борис Малев от ляво в наказателното поле и вторият с премерен удар по диагонала откри за 1:0. В рамките на 5 минути след това другият герои на срешата Христо Янчев вкара нови два гола, оформяйки класическото 3:0.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker