ФК ЕвроколежФутбол

Евроколежа с равенство у дома срещу Димитровград

Отборът на Евроколеж изигра слаб мач срещу Димитровград в мач от 30 кръг на Югоизточната в група и завърши 1:1. Срещата се игра на клубната база в Оризари, а гостите поведоха през първата част, а Борис Малев изравни за колежани в началото на второто полувреме.

Срещата започна с много битка в средата на терена и малко атаки към двете врати. Едва в 30 мин гостите от Димитровград поведоха в резултата след първата си хубава атака и удар във вратата. До края колежани така и не намериха път към вратата на гостите. Едва в 45 мин Георги Куртев отправи и първия удар към вратата на Димитровград. От 35 метра капитанът на домакините стреля силно, но вратарят на гостите успя да изчисти топката в корнер.

На полувремето щаба на колежани на прави три смени, като на мястото на Ангел Делчев, Илхан Ибрамчик и Николай Николов влязоха – Мирослав Караилиев, Борис Малев и Александър Георгиев. Синьо-жълтите упражниха силен натиск в 49 мин Куртев изведе Караилиев от дясно и последва центриране. След разбъркване Малев отправи удар, но вратаря на гостите изби. Само две минути по-късно отново колежани атакуваха от дясно. Георгиев и Караилиев комбинираха и топката беше центрирана на втората греда, където Малев от движение изравни резултата. Последваха още няколко хубави атаки на синьо-жълтите, но с гола се разминаха Челебиев, Бъчваров, а Куртев за пореден път пробва удара си от далече. До края гостите разчитаха на контраатаки, като на два пъти играчите им излизаха на добри позиции за удар. Въпреки натиска играчите на Евроколеж не успяха да изравнят.

fceurocollege.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker