ФК ЕвроколежФутбол

Евроколежа разби Стралджа

Отборът на Евроколеж победи категорично състава на Стралджа с 4:0 в среща от 24 кръг на първенството на ЮИ В група. Два гола за успеха отбеляза капитанът Георги Куртев, а по едно попадение добавиха Свилен Щерев и Христо Стамов.

Отборът на гостите не успя да се противопостави на колежани и се отчете само с няколко разбърквания пред вратаря Георги Иванов. В началото на мача Николай Бончев опита удар от далеч, но топката мина над вратата, а гостите отговориха с разбъркване пред вратаря Иванов. В 24 мин след изпълнение на фаул от дясно на вратаря на гостите Стамов засече топката и откри за 1:0. Близо десет минути по-късно Куртев изведе Мирослав Караилиев зад защитата, но играчът беше съборен в наказателното поле и съдията Митко Андреев отсъди дузпа. Куртев изпълни в десния ъгъл и удвои – 2:0.

През втората част домакините не позволиха на играчите в червено да ги изненадат сериозно и в 70 мин за фаул срещу Георги Бекриев беше отсъдена втора дузпа. За втори път Куртев беше точен за класическото 3:0. Десет минути по-късно Мирослав Караилиев проби от дясно намери Свилен Щерев в наказателното поле и халфът вкара за 4:0. След тази победа Евроколеж се изравни по точки с осмия Миньор Раднево, който има 33 точки. В 25 кръг колежани гостуват на Мастер в Поморие.

ЕВРОКОЛЕЖ: Георги Иванов, Николай Бончев, Георги Бъчваров, Христо Стамов, Ангел Делчев, Даниел Божков, Христо Янчев, Николай Николов, Мирослав Караилиев, Георги Куртев, Петър Челебиев, / Георги Бекриев, Александър Георгиев и Свилен Щерев/

fceurocollege.com

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker