ФК ЕвроколежФутбол

Евроколеж и Асеновец не се победиха

Евроколеж и Асеновец завършиха 2:2 в драматични финални минути Отборът на Евроколеж завърши 2:2 при гостуването си на Асеновец в мач от 33 кръг на ЮИ В група. Колежани на два пъти излизаха напред в резултата, чрез Мирослав Караилиев и Николай Николов, но домакините успяваха да изравняват с попадения на Веселин Филипов и Борислав Караматев. Три от головете паднаха в последните десет минути.

Двата отбора запазиха традицията срещите по между им да много резултатни. В първите минути синьо-жълтите бяха по-активни и направиха няколко добри атаки пред вратата на Юсеин Ахмедов. В 3 мин Куртев центрира от фаул от ляво на вратаря на домакините. Топката беше отклонена от Христо Стамов, но защитник в бяло-червено изби в корнер. В 19 мин Илхан Ибрамчик проби от дясно центрира успоредно на голлинията. Топката беше отклонена от Ахмедов, а Борис Малев и Стамов се разминаха с нея. Постепенно домакините изравниха играта и до края на първата част направиха няколко добри атаки, но ударите минаха покрай вратата на Георги Иванов. В последната минута Йордан Жаров изпусна най-чистото положение, когато от два метра с глава не намери мрежата зад Иванов.

През втората част двата отбора редяха атака към двете врати, но колежани успяха първи да поведат с гол красавец. В 70 мин Куртев намери Мирослав Караилиев на дъгата. Играчът спря топката с гърди, след което се завъртя и от въздуха прати топката в горния десен ъгъл на Ахмедов – 0:1. След попадението играчите на Асеновец упражниха натиск и в 83 мин след центриране в наказателното поле топката беше отправена към лявата греда, където Веселин Филипов беше оставен непокрит и прокара топката между гредата и тялото на Георги Иванов за 1:1. Драмата в срещата настъпи последните минути. В 90 мин Илхан Ибрамчик проби от дясно центрира в наказателното поле. Георги Куртев остана под топката на дузпата, но връхлитащият Николай Николов вкара по диагонала за 1:2. Само четири минути по-късно домакините успяха да изравнят. Колежани не успяха да изпълнят добре аут. Топката попадна във Васил Гуджев, които изсипа коженото кълбо в наказателното поле. Тя беше свалена към Борислав Караматев, който с ефектно изпълнение от въздуха донесе точката за Асеновец.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker