ФК ЕвроколежФутбол

Евроколежа изпусна Загорец

Отборът на Евроколеж взе точка (1:1) при гостуването си на Загорец Нова Загора в мач от 20-тия кръг на Югоизточната В група. Пловдивчани бяха изведени в тази среща от тандема Григор Иванов и Илия Иванов. Двамата ще водят колежани, след като срочния договор на старши треньор Марчо Дафчев не беше продължен. Ръководството на клуба няма да търси заместник на бившият играч на Ботев, Локо Сф и ЦСКА, а ще разчита на кадрите в клуба.

Срещата започна равностойно, като домакините разчитаха на далечни центрирания в наказателното поле на колежани и на статични положения. Все пак играчите в зелено стигнаха първи до гола, след груба грешка на Георги Бъчваров. Защитникът сгреши при едно връщане на топката към вратаря Апостол Стоянов и изведе двама играчи на домакините срещу него. За стража на пловдивчани остана само да извади топката от мрежата. Загорец можеше да стигне и до втори гол, пак след грешка на Бъчваров, Стоянов не позволи това да се случи. Колежани изпуснаха да изравнят на няколко пъти, а пропуски направиха Куртев и Ибрамчик.

Втората част пловдивчани започнаха добре и обсадиха наказателното поле пред вратаря на домакините, но вместо да изравнят останаха с 10 души. Илхан Ибрамчик получи втори жълт картон в 60 мин. Въпреки, че останаха с човек по-малко колежани изравниха пет минути по-късно. При едно центриране Ангел Делчев се извиси и с глава възстанови равенството в срещата. До края на мача синьо-жълтите разчитаха на контраатаки и на 2-3 пъти можеха да накажат домакините. След равенството Евроколеж изпревариха Миньор Раднево и Свиленград и са 8-ми с 27 точки. В следващият кръг колежани гостуват на лидера Созопол.

ЕВРОКОЛЕЖ: Апостол Стоянов, Христо Стамов, Георги Бъчваров, Николай Харизанов, Ангел Делчев, Йордан Хърков, Радо Трендафилов, Свилен Щерев, Илхан Ибрамчик, Николай Николов, Георги Куртев /Мирослав Караилиев, Пламен Табаков, Мирослав Пушкаров/

fceurocollege.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker