Локомотив ПловдивТопФутбол

Дългоочакваната новина е факт! Днес стартира новата обществена поръчка за “Лаута”

Денят, който всички фенове на Локомотив Пловдив очакваха най-накрая настъпи. Днес официално ще бъде видима новата обществена поръчка за стадион “Локомотив”, която ще включва Централната трибуна и вертикална планировка.

profittips-the best football tips

Поръчката ще бъде на стойност 40,5 млн. лева, като ще има и допълнителни 2% за непредвидими разходи.

“От днес ще бъде видима поръчката за четвъртата трибуна на Локомотив и ландшафта на стойност 40,5 млн. лева и два процента непредвидени. Ще има още една поръчка, която ще е за тръбо-каналната мрежа и за трафопостовете.

И при двете поръчки са заложени 10 процента, които ще бъдат допълнително възлагани ако има необходимост от нови изисквания на УЕФА, БФС и т.н. Това е нещо, което го чакахме дълго време. Още във вторник е пусната в агенцията за обществени поръчки, но днес следобед ще бъде видима за всички.

profittips-the best football tips

Важна крачка за стадион “Локомотив”, това заяви кметът на град Пловдив – Костадин Димитров, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker