Ботев ПловдивФутбол

Дубълът на Ботев с трагичен мач, страж спаси “канарчетата”

Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) изигра безобразен мач и завърши наравно 0:0 с Добруджа. Срещата от 21-ия кръг на Втора лига се изигра на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

“Канарчетата” не демонстрираха желание за победа и могат да се радват, че гостите не си тръгнаха с трите точки. По този начин “жълто-черните” останаха близо до зоната на изпадащите, където е тимът на Добруджа.

Още през първата част гостите бяха по-дейният отбор и на няколко пъти стигаха до добри ситуации. Почти всички положения бяха след контраатаки, което видимо затрудняваше “канарчетата”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

След почивката шансовете за тимът от Добрич бяха прекалено много, като само прекрасните изяви на Християн Славков запазиха равенството. В 50-ата минута удар на Станчев от чиста позиция мина над вратата.

8 минути по-късно Никола Гелин получи в наказателното поле, завъртя се и стреля, но в тялото на бранител. В заключителните 20 минути гостите имаха тотален превес, а “канарчетата” бяха зрители на случващото се на терена.

tribunasofia

В 72-ата минута дълга топка мина зад отбраната на Ботев и нападател отправи силен удар, а Славков се намеси отлично и изби. 4 минути по-късно, след контраатака, двама нападатели на гостите останаха сами срещу бранител в наказателното поле, но виолетовите се забавиха и ударът се отклони от защитник.

Най-фрапантните пропуски бяха в 79-ата минута. Първо след центриране отдясно топката се отклони в гредата на вратата на Ботев, след което последваха два удара отблизо, като само феноменалните реакции на Славков запазиха нулевото равенство.

В следващия кръг, който е последен за 2021 година, Ботев гостува на Левски (Лом). В класирането “канарчетата” са на 12-то място, но само на три точки от зоната на изпадащите.

https://www.tribunaplovdiv.bg/50-лева-без-преъртане-начален-бонус-от-b/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker