Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивПловдивчаниСъбитияФутбол

Драконовски мерки на полицията за дербито в целия град

Пловдивската полиция обяви множество превантивни мерки за охрана на реда в целия град заради дербито.

Вратите на всички входове на стадиона в Лаута ще бъдат отворени три часа по-рано – в 12.00 часа и ще се допускат само посетители с билети, от касите, след стриктна проверка за забранени вещи.

Ще има засилено полицейско присъствие както край стадиона, така и в целия град, съобщава БНР.

Със заповед на кмета Иван Тотев в близката околност е забранена продажбата и консумацията на алкохол.

Агитките ще се пропускат разделно и в различно време, а шествието им ще се съпровожда с полицейска охрана по точен маршрут от бул. “Източен” до стадиона. Заради това временно ще се отклони и движението до края на дербито.

От 11.00 ч. до 12.00 ч. привържениците на “Ботев” ще преминат организирано от стадион “Христо Ботев” до сектора за гостуващата агитка на стадион “Локомотив”. Шествието ще бъде под полицейска охрана по маршрут бул. “Източен” – бул. “Менделеев” – бул. “Освобождение” – ул. “Димитър Ризов”.

В тази връзка е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението по направлението в посочения времеви период, както и след приключване на мача и при необходимост.

Няма да се допускат видимо пияни, дрогирани и запалянковци, които имат забрана за посещение на спортни мероприятия,както и малолетни без възрастен придружител.

Абсолютно забранено е внасянето на пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие; спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества; бутилки, включително пластмасови над 500 мл, сигнални ракети, пиротехнически изделия; знамена и плакати с дълги дръжки.

Целият периметър ще бъде под видеонаблюдение, а нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно, предупреждават от полицията. Из целия град ще патрулират мобилни групи специализирани полицейски екипи, които ще реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред.

Следете всичко около Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив със специаланта категория на TribunaPlovdivbg – „Дербито на Пловдив“!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker