Ботев ПловдивТопФутбол

Драконовски мерки за сигурност за мача Ботев – Левски! Специални видеокамери ще следят поведението на публиките

Двубоят между отборите на ПФК “Ботев” – Пловдив и ПФК “Левски“ – София ще се състои в събота с обявен начален час 19:15 ч.

profittips-the best football tips

Преди, по време и след приключване на футболната среща на територията на спортната зона и целия град ще има осезаемо присъствие на служители от пловдивската дирекция на МВР, други областни дирекции, СДВР и от жандармерията. По улиците и в проблемните зони ще патрулират екипи от специализираните подразделения за охрана на обществения ред и при получаване на сигнал за нарушение на реда ще реагират своевременно.

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на стадион “Христо Ботев” ще бъдат извършвани щателни проверки на всички посетители, като за избягване на допълнително затруднение апелираме зрителите да се възползват от ранното отваряне на входовете от 16.45 ч.

Стриктни мерки са взети за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни и непълнолетни ще влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и онлайн.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи. Припомняме, че съгласно Закона за опазване на обществения ред и провеждане на спортни мероприятия (ЗООРПСМ) на територията на спортното съоръжение е забранено внасянето на всякакъв вид бутилки.

profittips-the best football tips

Поведението на публиката ще бъде заснемано със специални видеокамери и техническо средство за заснемане от въздуха, като при извършване на нарушение на закона установените от записа лица ще понесат отговорността си по ЗООРПСМ и Наказателния кодекс.

Създадена е организация привържениците на гостуващия отбор да бъдат посрещани от полицейски служители на км 133 на АМ „Тракия“ посока Бургас /тир паркинг/, а идващите от посока Стара Загора ще бъдат посрещани на път II 56 /след разклона за с. Войводиново/. С полицейски съпровод превозните средства ще паркират на ул. „Димитър Ризов“, като групово ще се придвижват към стадиона. Феновете на “Ботев” – Пловдив“ ще бъдат допускани на отворените входове на сектори А, Б, В и част от сектор Г.

profittips-the best football tips

На паркинг зоната на спортното съоръжение ще бъдат допускани само лица, притежаващи персонална покана или бадж.

Със заповед на кмета на община Пловдив ще бъде спряно изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт, както следва:

– бул. „Източен“ – от кръстовището с бул. „Княгиня М. Луиза“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург”;

– ул. „Богомил“ – от кръстовището с ул. „Лев Толстой“ до кръстовището с бул. „Източен”;

– ул. „Димитър Ризов“ и ул. „Професор Цветан Лазаров“ – от кръстовището с бул. „Освобождение“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург“;

– ул. „Варшава“ – от кръстовището с ул. „Богомил“ до кръстовището с ул. „Славянска“;

– ул. „Славянска“ – от кръстовището с бул. „Източен“ до кръстовището с ул. „Лев Толстой“;

– ул. „Лев Толстой“ – от кръстовището с бул. „Княгиня М. Луиза“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург“.

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker