ВолейболИз градаСъбития

До два месеца ще разберем дали Пловдив ще е домакин на Световното

Пловдивчани ще разберат до два месеца дали ще домакинстват на Световното по волейбол през 2018.

Това стана ясно от думите на Владимир Николов. В момента Пловдив е в спор с Русе. България трябва да заяви три града, които ще домакинстват на първенството заедно с Италия:

“Нямаме срокове да определим градовете-домакини в България. Ние обаче сами си поставяме такива и това трябва да стане в рамките на следващите два месеца.

Колкото по-бързо определим трите града, които ще приемат двубоите, толкова ще бъде по-добре и ще може от рано да се започне работа по цялостната организация”, коментира Владимир Николов.

“В това отношение останахме с много добри впечатления от залата в Русе. Тя напълно отговаря на условията за домакинство на Световното. Вече е лицензирана от страна на Европейската конфедерация – CEV.

Очакваме в най-скоро време и лиценз от страна на Международната федерация FIVB”, добави още Генералният секретар на БФВ.

“София изобщо не я коментираме, защото всички знаем условията в “Арена Армеец”. Смятам, че кандидатурата на Русе има силни позици за домакинство на Световното.

Разбира се не сме се запознали и със ситуацията за новата зала в Бургас, която също трябва да бъде готова през 2018 година. Тепърва ще имаме още срещи и разговори с местните Общини”, завърши Младимир Николов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker