Анализи и коментариДруги спортове

Достоен Кубрат Пулев не успя да сбъдне мечтата си

С късмет и повече опит Владимир Кличко нокаутира гордостта на България в мача за световната титла в тежката категория.

Серия от добри удари в началото на мача, даде силен старт на българската бокс гордост. Въпреки лекото разколебаване на украинеца, последва доминация на Кличко и лявото му кроше повали Кобрата, но той бързо се изправи. След това българина понесе нов тежък удар и отново се озова на ринга, като отново се изправи на един крак и продължи.

Във втория рунд сдържаността властваше. В края на третия рунд опита на Кличко се отличи и след изтласкване на Пулев, той бе в състояние на трети нокдаун. Българската бокс гордост устоя и на тази ситуация и продължи своето достойно представяне.

В четвъртия рунд Кобрата влезе с аркада под лявото око, и с няколко леки прави удара Пулев смути значително украинеца, в отговор той нанесе десен прав на българина.

Пулев започна с достойнство и петият рунд, но силното ляво кроше на Кличко избута Кобрата и след отброяването на съдията до 10, този път той не можа да се изправи.

И така първата загуба за Кубрат Пулев е факт, но пътят към успеха минава през това. България се гордее със смелоста на Кобрата.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker