Ботев ПловдивФутбол

Докога един милиционер ще плюе на цялата полиция?

Днес (21.09) на най-модерната база за детско-юношески футбол, “Футболна база Ботев 1912”, станахме свидетели на позорни действия от страна на един цивилен полицай, подкрепящ юношите на Левски в мач на U17. Въпросният “милиционер” предизвика скандал с поведението си, започна ръкопашна схватка с фенове на Ботев, а след това се направи на невинна жертва, викайки поне 30-на свои колеги от Пловдив да блокират цялата база.

Въпросният “полицай” си позволи да превърне мястото около себе си в кочина от счупени бутилки от бира, шлюпки от семки и да си гаси цигарите по чисто новите седалки на трибуната в базата. След направена забележка, същия господин се изрепчи, че ще правел каквото си поискал, явно облягайки се на факта, че е част от структурите на МВР.

В последвалата словесна престрелка органът се държа като типичен гамен, предизвиквайки всеки около себе си на ръкопашна схватка. Въпреки намесата на множество фенове и охраната на базата, “полицаят” продължи да обижда всички, които явно му пречеха на рахата, и в крайна сметка си позволи да посегне на хора от трибуната.

В крайна сметка развръзката настъпи след поредица от разменени удари. Явно органът разбра, че само с насилие и арогантност няма как да надделее, та реши да използва служебното си положение. След поредица от обаждания на клубната база в Коматево се изсипиха над 30 униформени, които препречиха изходите от базата до “изясняване на случая”.

Въпросите, които ние си задаваме, обаче, са доста сериозни.

 • Първо, като какъв органът се изживява да нарушава забраните?
 • Второ, като какъв органът се изживява от позицията на мутра-бияч и използва речник, на който всеки каруцар би завидял?
 • Трето, като какъв органът употребява алкохол на мач на 17-годишни деца, руши и цапа чужда собственост?
 • Четвърто, като какъв органът си позволява да мобилизира над 30 служители на МВР, за да си отмъсти?
 • Пето, като какъв органът си позволява да напада български граждани, особено като сам за себе си е наясно, че е орган?

Много съвестни и достойни служители на МВР бяха омазани в съботния ден в базата в Коматево. Оцапани от поведението на един орган, който оцапа пагона, оцапа Министерството, оцапа достойнството на полицията. Десетки и стотици полицаи, изпълняващи доблестно дълга си, паднаха жертви на нечовешкото, арогантно, просташко и агресивно поведение на само един орган на МВР.

Феновете на Ботев задаваме въпрос към министърът на вътрешните работи:

Господин Министър, ще позволите ли на един ваш служител да се изхрачи върху вас, вашето реноме и реномето на подопечната ви организация? Ще позволите ли на един орган да дерибейства пред очите на семейства с деца, на граждани, на юноши на терена? Ще оставите ли ненаказано просташкото поведение на ваш служител, позволил се да се държи като мутра от деветдесетте?

Ще позволите на един Ваш служител да похарчи надника на над 30 свои колеги, да не говорим за разходи за гориво, нерви и притеснения, само защото се е държал като един Бай Ганьо? И е търсел лична вендета с хората, които сам предизвикваше на юмручен бой?

Решението е Ваше, господин Министър!

bultras.com

Подобни

9 Коментара

 1. Pingback: capsiplex reviews
 2. Pingback: capsiplex
 3. Pingback: this contact form
 4. Pingback: news
 5. Pingback: see it here
 6. Pingback: social bookmark
 7. Pingback: social bookmarking
 8. Pingback: Check This Out
 9. Pingback: zbiddy
 10. Pingback: zbiddy
 11. Pingback: yoga Übungen
 12. Pingback: uggs on sale cheap
 13. Pingback: mcm handbags
 14. Pingback: Rec to Rec
 15. Pingback: Kyäni
 16. Pingback: sap crm
 17. Pingback: visual artist bio
 18. Pingback: quik payday loan
 19. Pingback: Test Prep
 20. Pingback: check here
 21. Pingback: wordpress host
 22. Pingback: VSI
 23. Pingback: Potty train
 24. Pingback: My Homepage
 25. Pingback: male enhancement
 26. Pingback: Black Men
 27. Pingback: see it here
 28. Pingback: flowervista.com
 29. Pingback: Home Loan
 30. Pingback: try these out
 31. Pingback: burulas
 32. Pingback: Bean bag
 33. Pingback: Portable Hot Tub
 34. Pingback: Colicky baby
 35. Pingback: Sedona Method
 36. Pingback: Honest Review
 37. Pingback: Toyota Car Rental
 38. Pingback: DASH Diet
 39. Pingback: HGH Doctor
 40. Pingback: What Is Colic
 41. Pingback: porsche 356
 42. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 43. I just want to say I am just all new to blogging and site-building and definitely liked you’re web page. Most likely I’m likely to bookmark your site . You really have amazing stories. Thanks a lot for revealing your blog.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker