Ботев ПловдивФутбол

Докато Ботев се чуди къде е Доре, той е из Париж и Конго

Наскоро в Ботев се оплакаха, че не знаят къде се намира една от най-скъпите им зимни покупки Феребори Доре. Дори старши треньорът Вили Вуцов обяви, че клубът ще сезира УЕФА и ФИФА заради липсата му, пише “Гонг”.

А всъщност се оказа, че местонахождението на конгоанеца е пределно ясно. Откакто замина за лагер-сбора на националния си отбор през юли, следите му се загубиха. Но всъщност през цялото време той е бил в Париж.

Нападателят има роднини във френската столица и явно е бил при тях. Но ако “канарчетата” решат да го потърсят сега, по-добре да се обърнат директно към националния отбор на Конго.

Той е отпътувал от Париж за столицата Бразавил днес следобед. Във вторник цялата група ще се отправи от Конго към Нигерия, където ще играят мач от квалификациите за Купата на африканските нации.

Френски медии дори са снимали Феребори Доре на летището в Париж, така че местонахождението му е ясно. Въпросът е какво ще предприемат от Ботев от сега занапред. baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker